Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Holistisk kropsmassage

Massage er en helheds oplevelse

Kunde Testimonials

1-3-17


"Jeg tøvede ikke med beslutningen om at prøve det her, og det samme vil jeg anbefale alle jer kvinder der sidder der ude og er i tvivl..

Michael er super sød og gør virkelig sit bedste for at i kan få jeres bedste ud af det.. dejlig rolig mand der får jer til at føle jer tryg og i gode hænder med det samme.. rigtig dejlig og god oplevelse herfra.. syntes helt sikkert det er det hele værd ud og prøv det tøser, i vil ikke fortryde det et eneste sekund skrevet af kvinde i tyverne"


Tak for en dejlig oplevelse.

Havde mange spændinger da jeg kom, men gik derfra med en utrolig afslappet følelse i hele kroppen.

Kvinde 42


d. 5-5-17


Jeg kom fuld af forventning om en dejlig afslappende oplevelse, og jeg fik en utrolig dejlig oplevelse hvor jeg var tryg, og gik glad og vel tilfreds derfra, det er helt sikkert ikke sidste gang jeg kommer hos Michael til kvinder der vil forkæle sig selv med en dejlig unik oplevelse gør det du vil ikke fortryde det.

En Tilfreds kvinde

D.15-6-17

" Det var helt fantastisk :-)"

glad kvinde

læg en Testimonial

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Thank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible